header

قهوه

home
list
archive
درباره وبلاگ
دسته بندی موضوعات
آمار وبلاگ

تعداد بازدیدها :

39

تعداد نوشته ها :

4

تعداد نظرات :

0

قهوه ای که نمیگیرت رو باید چیکار کرد

حتی گاهی می توان دانه قهوه را داخل تابه حرارت داد و برشته نمود. داده های حاصل از این بررسی نشان داد که بیشترین تولید H2O2 در سلولهای گیاه در برهمکنش با جدایه AG-3 وکمترین مبزان آن مربوط به جدایه کم آزار دو هسته ای بود. مدت مطالعه هشت هفته بود، که افراد برحسب گروهی که در آن قرار دارند روزانه دو کپسول 400 میلیگرمی عصاره قهوه سبز یا دارونما دریافت کردند. در این بررسی روش های مختلف استخراج DNA باکتری Ralstonia بررسی و کارایی روش ها در انجام واکنش زنجیره ای پلیمراز مورد مقایسه قرار می گیرد. ازکانی های ثانویه می توان به سریسیت،اپیدوت،کلریت وکلسیت اشاره کرد.این توده ها طبق نمودارهای ژئوشیمیائی،کالک آلکالن،اغلب پرآلومینوس وازتیپ Iهستند.براساس مطالعات ژئوشیمیائی،موقعیت زمین ساختی توده نفوذی قاسم آباد دهنه،با گرانوتوئیدهای نوع کوهزائی قوس آتشفشانی(VAG)قابل مقایسه است ودررژیم تکتونیکی قوس های آتشفشانی مرتبط بافرورانش حاشیه فعال قاره ا ی بوجودآمده وبا تکیه برداده های ژئوشیمیائی وروابط صحرائی منبع ماگمائی این توده پلوتونیک احتمالا ماگمای حاصل از گوشته می باشد. به هر حال در طی سالیان متمادی این اسم برای اشاره به قارچ های تیره رنگ مورد پذیرش قرار گرفته است. ریشه یونانی مربوط به این واژه بر طبق نظر pappagianis و Ajello حرف µ یونانی (dema) به معنی bundle (بسته و مجموعه)، band (باند، نوار و زنجیر) و bunch (خوشه و گروه) است و بنابراین استفاده از این واژه (دیماتیاسئوس) برای اشاره به وجود پیگمانتاسیون تیره در این قارچ ها کاربرد نامناسبی است.

این نهاد سنتی در طول زمان، آداب و مناسبات ویژه ای را در میان افراد ایجاد کرد که در این مقاله به این ویژگی های مردم شناختی اشاره شده است. این سندروم های کلینیکی که توسط قارچ های دیماتیاسئوس ایجاد می شوند شامل کروموبلاستومایکوزیس، مایستومای یومایکوتیک و فرم های متنوع فئوهایفومایکوزیس می باشند. منطقه مورد مطالعه،درفاصله 40کیلومتری جنوب باختری شهرستان نیشابورواقع شده وازلحاظ تقسیم بندی تکتونیکی ، بخشی از زون سبزوارمی باشد.ترکیب این توده ها متنوع بوده وازگرانودیوریت تادیوریت درتغیر است. با امید به این که این نوشتار برای هردو گروه شغلی مفید باشد، مطالب به گونه ای تنظیم شده است که در بخش اول در ابتدا یک راهکار کلی برای شناسایی قارچ های دیماتیاسئوس ارائه می شود و به دنبال آن شرح و توصیف جزیی تری برای هر کدام از قارچ هایی که به صورت شایع تر به عنوان پاتوژن در کلینیک جدا می شوند آورده شده است. برای این که عملکردها در هر دو گروه فوق بهتر و کامل تر انجام گیرد هر دو آن ها تا حدی به اطلاعات مختلفی نیاز دارند، پزشک نیاز دارد که بداند کدام یک از این ارگانیسم ها احتمال دارد در محل خاصی عفونت ایجاد نماید تا برای کنترل و علاج آن تلاش کند در حالی که آزمایشگاه نیاز دارد بداند که چگونه قارچ سیاهی را که در آزمایشگاه رشد کرده است از خیل انبوه این دسته از میکروارگانیسم ها شناسایی کند.

برای تعیین اندازه نانوذرات توسط پراش پودری پرتو ایکس (X-Ray Diffraction)، محلول ها به مدت 3 روز در دمای آزمایشگاه قرار گرفته تا کاملا خشک شود و برای آنالیز استفاده شدند. در این پژوهش 25 استرین اپی فیت آنتاگونیست که شامل 13 جدایه Pseudomonas fluorescens و12 جدایه Pantoea agglomerans از سطح شاخ وبرگ درختان گلابی جداسازی وشناسایی شدند .همچنین جدایه جنس Alternaria mali از درختان سیب جداسازی شد .پرگنه های این قارچ در محیط کشت PCA به رنگ خاکستری ،ریسه ها بی رنگ تا قهوه ای مایل به زیتونی ، هاگ ها کوچک بیضوی وتخم مرغی به ابعاد7-4×45-8 میکرومتربوده وتعداد دیواره عرضی 8-1 عدد متغیر و 2-1 دیواره طولی در عریض ترین بخش هاگ مشاهده شد .در این پژوهش آزمون تولید سیانید هیدروژن و تولید آنتی بیوتیک انجام و گروه بندی تیمارها با استفاده از آزمون دانکن در سطح 1% انجام شدونتایج حاصل توسط نرم افزار SPSS مورد تجزیه تحلیل آماری قرار گرفت. نتایج مربوط به بررسی انفجار اکسیداتیو با عکسبرداری ازنقاط قهوه ای رنگ در تصاویر میکروسکوپی مورد ارزیابی قرار گرفت. مکعبهای قهوه را به یک لیوان (مکعب قهوهای بیشتر، طعم قویتر) قرار دهید و یک لیوان شیر بر روی مکعبهای قهوه بریزید.

بلوکهای پارافینی مناسب با بهره گیری از اطلاعات موجود در پرونده بیماران انتخاب و پس از طی مراحل برش، قرار گرفتن روی لام، آمده سازی در اتوکلاو، انجام روش رنگ آمیزی ایمنوهیستوشیمی P53 و در نهایت مشاهده در زیر میکروسکوپ نوری دو چشمی zeiss، نمونه هایی که رنگدانه قهوه ای در هسته آستروسیت داشتند، به عنوان موارد مثبت تلقی شدند. سابقه و هدف: با توجه به شیوع آستروسیتومای سیستم اعصاب مرکزی و مشکلات تشخیصی در گرید پایین تومور به علت مشابهت پاتولوژیک با گلیوز واکنشی و نیز اهمیت تشخیص زودرس ضایعه در پیش آگهی بیماری و اینکه تکنیک ایمنوهیستوشیمی پروتیین P53 به عنوان روشی جهت تشخیص آستروسیتوما مطرح شده است و به منظور تعیین موارد مثبت ایمنوهیستوشیمی P53 در مبتلایان به آستروسیتومای گرید پایین این تحقیق روی مراجعین به بیمارستان شهدای تجریش تهران در سالهای 80-1375 انجام گرفت. از این رو هدف پژوهش حاضر بررسی قهوه و اثرات مثبت آن بر روی سلامتی میباشد.روش تحقیق: این مطالعه به روش مروری بر روی مطالعات انجام شده در سایت های معتبر علمی در رابطه با قهوه، تاریخچه و خواص آن انجام گردید.

(0) نظر
X